VACATURES

SCROLL OM TE ONDEKKEN

Toe aan de volgende stap?

Perks & Benefits

Wat kan je van ons verwachten

Van Kooten kijkt altijd vooruit, de filosofie is dat wij ons bedrijf zó inrichten dat continu verbeteren een onderdeel is van onze organisatie. Dat doen als directie, als bedrijf en samen met onze medewerkers. We hebben een hecht team van onder andere goed opgeleide vaklieden, planvormers, werkvoorbereiders, projectleiders en vele specialisten.

Jij wordt onderdeel van het bedrijf en onze drijvende kracht als het om kwaliteit gaat. Vanuit onze kernwaarden gaan wij samen alle uitdagingen aan. Daarom investeren we in jou en je collega’s door middel van de juiste begeleiding, trainingen en opleidingen. Wij zorgen dat we een kwalitatief goed bedrijf zijn, waar jij aan mooie en uitdagende projecten werkt. Dat dit werkt, merken we aan het feit dat collega’s vaak al jarenlang bij ons aan de slag zijn.

Vrije tijd

Neem de tijd om uit te rusten en nieuwe energie op te doen met royale PTO, betaalde vakantiedagen, ouderschapsverlof en rouwverwerking.

Pensioen

Plan voor de toekomst met een 401(k)-overeenkomst met werkgever, ongeacht of u wel of niet bijdraagt.

Groei

Vergroot en koester uw vaardigheden met professionele ontwikkeling door middel van lessen, evenementen en conferenties.

Equipment

Werkbus? —–

Voor het team

Wij geven veel om u als persoon en respecteren wat u uniek maakt. Omdat je beste zelf je volledige zelf is. We werken er hard aan om u de vrijheid, ondersteuning en het vertrouwen te geven die nodig zijn om uw topgame te realiseren.

Voor onze cliënten

Er is geen probleem dat we niet kunnen oplossen. We passen ons snel aan, blijven positief en overschrijden de waargenomen grenzen. Onze klanten zien ons op ons best door interacties die verrukken en ontwerpen die inspireren.

/

Diversiteit & Inclusiviteit

Een werkplek waar iedereen kan gebieden

Van Kooten Brengt onze diversiteit unieke achtergronden en perspectieven met zich mee, waardoor een buitengewone werkplekcultuur ontstaat als geen ander. Samen delen we een trots verleden en streven we ernaar een sterkere toekomst op te bouwen. Verenigd door onze toewijding aan staal, zijn we met elkaar verbonden. Als je klaar bent om een betere toekomst vorm te geven, sluit je dan bij ons aan en overweeg om een lonende carrière op te bouwen.

Ja, we vragen best veel van onze mensen. Maar daar krijgen ze ook veel voor terug. Betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel, zodat we van elkaar weten wat er speelt en hier, indien nodig, op in kunnen spelen. Door onze nieuwsbrief, website en Facebook-pagina wordt iedereen op de hoogte gehouden. Natuurlijk is er ook plaats voor gezelligheid en sluiten we de week graag af met een vrijdagmiddagborrel aan de bar in onze kantine. En niet te vergeten onze jaarlijkse barbecue.

Internships

In samenwerking met vakscholen bieden onze coöperatieprogramma's studenten waardevolle werkervaring terwijl ze hun diploma behalen.

Leertijd

Onze leerlinginitiatieven zijn zorgvuldig ontworpen om nauwkeurige vaardigheden te cultiveren en studenten te begeleiden bij het behalen van geaccrediteerde reispersooncertificeringen.

/

Opleiding & Ontwikkeling

Wil je de toekomst van onderhoud vormgeven?

We zijn voortdurend op zoek naar mensen met drive en expertise, mensen die ernaar streven een bijdrage te leveren aan het vormgeven van de wereld om hen heen. Wij verwelkomen degenen die proactief zijn in het verwezenlijken van hun ambities.

Niets is zo fijn als zelf afmaken waar je aan begonnen bent. Zo kan je het verschil maken voor een ander. Bij Van Kooten rekenen we op jouw kwaliteiten als specialist en je betrokkenheid als collega. Daar krijg je dan ook veel voor terug. Zo kun je als ervaren vakman bij ons rekenen op de nodige vrijheid. Bijvoorbeeld om zelfstandig te werken. En je krijgt bij ons waardering voor je werk – van onze klanten en van je collega’s. Inderdaad, bij ons vind je wat je zoekt. Het bieden van continuïteit aan jou als medewerker, is een van de speerpunten in ons personeelsbeleid. Wij zorgen er voor dat je het hele jaar door goede perspectieven hebt. Jouw vakbekwaamheid houden we op topniveau door je een individueel opleidingsprogramma te bieden dat ervoor zorgt dat jij nog beter wordt in het werk dat je graag doet.

Planmatig onderhoud

  • Aanpak
  • Werkwijze

Van Kooten is natuurlijk thuis in planmatig onderhoud. Wij houden ons aan de met elkaar gemaakte resultaatafspraken. Zo zorgen we dat doelstellingen behaald worden. Intussen zorgen we ervoor dat uw klant goed geïnformeerd is en straks weer prettig woont. Als planmatig onderhoud nodig is, is Van Kooten uw partner.

Casus

project naam:

project naam:

project naam: