LOADING, PLEASE WAIT

Ontdek de kracht van onze

Expertises

Vastgoedonderhoud met een plan

Our Capabilities

Ontdek wat Van Kooten schilders voor u kan doen

Een resultaatgerichte samenwerking, daar staan wij voor én gaan wij voor. En dat zorgt voor grote voordelen voor u als opdrachtgever. Wat bedoelen wij met resultaatgericht vastgoedonderhoud?

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Bij ons werken vakmensen met passie voor eeuwen oude ambacht die eer halen uit het herstellen, verbeteren en onderhouden.

Met een meerjarig onderhoudsplan leggen we de onderhoudscyclus voor u vast. Ook dat is verduurzamen. Verder neemt wij allerlei bijkomstigheden uit handen. As uw onderhoudspartner regelen wij bijvoorbeeld de vergunningen en richten de bouwplaats veilig in. Ook denken we actief met u mee hoe dat u communiceert over de werkzaamheden. Uw vastgoed klaar voor de toekomst Onze vakmensen zijn dagelijks betrokken bij het onderhoud van woningen, zorgcomplexen, monumenten en appartementencomplexen. Van Kooten schilders zorgt er niet alleen voor dat een gebouw er netjes bij staat, maar ook dat het helemaal klaar is voor de toekomst. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat we een meerjarig onderhoudsplan op maat voor u opstellen. Omdat we onderhoud uitvoeren om de levensduur van een gebouw te verlengen. Of omdat we verduurzamende maatregelen uitvoeren – zoals isolatie – zodat het energieverbruik afneemt.
Voor diverse opdrachtgevers voeren wij al jaren prestatiegericht onderhoud uit. Een aantal voordelen is een eenduidige beschrijving van het gehele proces, procesoptimalisatie, kostenbeheersing, risicobeperking en ketenintegratie.

  • Aanpak
  • Focus
  • Missie & Visie
  • Werkwijze

Bij Schildersbedrijf Van Kooten gaan schilderkunst en vastgoedonderhoud hand in hand. Met een brede expertise creëren we unieke oplossingen voor complexe projectuitdagingen. Onze flexibiliteit, focus en innovatie drijven ons om uw projectvisie te verwezenlijken, zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen.

Wij zijn uw vooruitstrevende partner in vastgoedonderhoud. Als Schildersbedrijf Van Kooten zijn we probleemoplossers met een scherp doel voor ogen. Als projectmanager en teamspeler streven we naar tijdige, budgetvriendelijke en visie-getrouwe projectoplevering. Onze rijke ervaring in communicatie en bouwomgeving garandeert hoogwaardige bouwpraktijken.

Veiligheid is onze basispijler. Bij Schildersbedrijf Van Kooten stellen we nooit de veiligheid van ons team op het spel. Ons streven is nul incidenten, wat blijkt uit ons toonaangevend laag aantal verloren werktijddagen in de sector.

Duurzaamheid gaat bij ons verder dan alleen bouwen. Onze holistische aanpak van maatschappelijk verantwoord ondernemen richt zich op partners, medewerkers, projecten, werkwijzen en omgevingen.

Kwaliteit staat centraal. We doorgronden projecten en proactief bedenken we oplossingen om verwachtingen te overtreffen. Onze operationele excellentie belichaamt tastbaar succes.

Flexibel, gefocust en innovatief: we zijn gefocust op het realiseren van uw projectvisie en bedrijfsdoelstellingen.

Onze benadering van duurzaamheid zorgt ervoor dat we op een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke manier handelen en dat we onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid voortdurend meten, evalueren en vergroten.

Partners
Samenwerken als klantgerichte leveranciers van oplossingen om altijd uitzonderlijke resultaten te leveren aan alle belanghebbenden

Mensen
Werknemers betrekken door opleiding, middelen en ondersteuning te bieden

Projecten
Betrokkenheid bij alle fasen van het leven van een project voor, tijdens en na de bouw

Praktijken
Verbetering van de bedrijfsvoering door meting, communicatie en integratie van duurzame bouwpraktijken

Ontdek de kracht van onze expertises

Van Kooten schilders vormt een veelzijdige partner voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren, en dit strekt zich uit tot gepland onderhoud, bouwkundige zorg en energie-efficiëntie. We omarmen zowel individuele projecten als langetermijninitiatieven, binnen en buiten, en voor zowel compacte als uitgebreide complexen. Met een basis in de RGS-methodologie streven we naar aanzienlijke besparingen op uw onderhoudskosten, vooral op de lange termijn.

Bij Van Kooten geloven we in samenwerking met tastbare resultaten als speerpunt. Dit levert aanzienlijke voordelen op voor u als opdrachtgever. Maar wat houdt resultaatgericht vastgoedonderhoud eigenlijk in?

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de sociale woningbouw begrijpen we dat uw beheerstrategie de kern vormt. Vanuit deze strategie bepaalt u uw functionele vereisten, inclusief de beoogde exploitatieduur en het gewenste kwaliteitsniveau voor het vastgoed. Willems sluit een prestatie- en resultaatgerichte overeenkomst met u af, waarbij we ervoor zorgen dat het eindresultaat volledig overeenkomt met wat we hebben afgesproken.