Wie zijn wij?

Als woningcorporatie biedt u goede en betaalbare woningen met aandacht voor beheersbaar en voorspelbare exploitatiekosten.

/

Uw vastgoed klaar voor de toekomst

 • Missie
 • Visie

dsgdg

sdfds

Verantwoord
Ondernemen

Van Kooten neemt als bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit: wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. De onderstaande projecten zijn daarvan goede voorbeelden.

Duurzame relaties

Bij Van Kooten Schilders geloven wij in duurzame relaties. Duurzame samenwerking leidt tot wederzijds begrip en vertrouwen. Voor opdrachtgevers gaan de kosten en risico’s omlaag, terwijl de kwaliteit en efficiency van het onderhoud omhoog gaan. W ij hebben een pool van vaste ketenpartners om ons heen verzameld. Ervaren vakmensen die net als wij staan voor kwaliteit, efficiëntie en een duurzame, strategische samenwerking. Op hen kunnen we bouwen, zodat u weer op ons kunt bouwen. Wij maken waar wat we beloven, en vaak zetten we net een stapje extra. Laat ons ook u verrassen!

Ons team in ___

Sinds 1914

We hebben we een visie op de toekomst van de bouw. We integreren de volledige levenscyclus van gebouwen in een naadloos platform om opnieuw te definiëren hoe de wereld bouwt. Onze brede expertise in diensten en markten helpt ons unieke oplossingen te ontwikkelen voor de complexe uitdagingen van elk project. We zijn flexibel, gefocust en innovatief en streven ernaar uw projectvisie en bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Daarbij verliezen we nooit onze waarden uit het oog. Uw vastgoed onderhoud partner van de volgende generatie, dat is wie wij zijn.  Schildersbedrijf Van Kooten is een probleemoplosser met focus. Een projectmanager met een doel. Een teamspeler met één doel voor ogen: uw project op tijd, binnen budget en volgens visie opleveren. Onze lange geschiedenis in effectieve communicatie en diep begrip van de bouwomgeving zorgt voor kwaliteitsvolle bouwpraktijken.

""TIJDLIJN"

Waar we voor staan!

Deze kernwaarden zijn vanaf het begin bij ons geweest en ze hebben doordrongen van wie we zijn en hoe we te werk gaan. Ze zijn de richtlijnen voor de dagelijkse besluitvorming van elke medewerker en maken deel uit van ons DNA. De hulpmiddelen om het bedrijf tot leven te brengen. Om u een essentiële meerwaarde te bieden in de beheer van uw vastgoedvermogen.

Founded 2017

 • Integriteit
  We komen onze beloften na: We zijn eerlijk, betrouwbaar en ethisch in al ons handelen
 • Teamwork
  Samenwerken met één doel voor ogen: het project op tijd, binnen budget en volgens afspraak opleveren
 • Vakmanschap
  Onze medewerkers zijn vakbekwaam. Door hun inzet en samenwerking leveren zijeen hoge kwaliteit en productiviteit
 • Kwaliteit
  Wij werken het liefst resultaatgericht en zetten net dat extra stapje om boven verwachting te leveren.

Founded 2017

Downloads

Download hier meer informatie over ons bedrijf. Heeft u naar aanleiding van het lezen van een van de documenten nog vragen?
Neem contact met ons op

Planmatig onderhoud

 • Aanpak
 • Werkwijze

Van Kooten is natuurlijk thuis in planmatig onderhoud. Wij houden ons aan de met elkaar gemaakte resultaatafspraken. Zo zorgen we dat doelstellingen behaald worden. Intussen zorgen we ervoor dat uw klant goed geïnformeerd is en straks weer prettig woont. Als planmatig onderhoud nodig is, is Van Kooten uw partner.

Casus

project naam:

project naam:

project naam: