Meer dan 100 jaar ervaring

Van Kooten Schilders is een echt familiebedrijf. Het werd in 1914 opgericht door Gijs van Kooten in Hendrik-Ido-Ambacht. In de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf zich tot een modern en vooruitstrevend onderhoudsbedrijf met oog voor detail. De jarenlange ervaring en de actuele kennis van ons team leveren een grote meerwaarde op voor onze klanten.

Kies voor van Kooten Schilders

Altijd kwaliteit

Ons team bestaat uit goed opgeleid personeel. Veel van onze mensen werken al vele jaren bij ons bedrijf.

  • vakkundig personeel, vaak al jaren werkzaam bij Van Kooten Schilders
  • producten en diensten van hoge kwaliteit
  • heldere offertes
  • gedegen advies en een planmatige aanpak
  • persoonlijk contact
  • grote betrokkenheid

Bewuste keuze

Milieu en Van Kooten

Wij zijn ons ervan bewust dat onze werkzaamheden en de materialen waarmee we werken, gevolgen kunnen hebben voor het milieu.

Natuurlijk doen we er alles aan om de belasting voor het milieu tot een minimum te beperken. Dat geldt ook voor de gezondheidsrisico’s. Wij garanderen de veiligheid van ons personeel en van de omstanders maximaal.

Dat kan alleen met grote discipline en door het volgen van strikte richtlijnen. Dat is een bewuste keuze, die als een rode draad door onze bedrijfsvoering loopt.

 

Zorg voor elkaar

Maatschappij en Van Kooten

Wij zorgen goed voor onze medewerkers.

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen die veelal bij ons in vaste dienst zijn. In de zomermaanden wordt er extra gewerkt. Zo ontstaat een buffer. Hierdoor kan ons personeel in de winter gewoon in dienst blijven, ook als er minder werk is.

Zo houden wij de kwaliteit en het niveau van onze medewerkers op peil en bieden wij hen zekerheid.

Actief in de maatschappij

Oog voor een ander

Wij leveren graag een maatschappelijke bijdrage aan de regio waarin we gevestigd zijn.

Wij zetten ons via sponsoring in, om sport en lichaamsbeweging te promoten. Ook ondersteunen wij lokale organisaties en buurtverenigingen met een praktische bijdrage. Zo stelden wij computerapparatuur ter beschikking aan woonproject Ravenswaerde (onderdeel van zorgorganisatie Laurens), waar jongeren met niet-aangeboren hersenletsel onder begeleiding wonen. De apparatuur staat in de gezamenlijke leefruimte.

Wij vinden het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn bij onze regio.

Referenties