Verantwoording Nemen

In ons bedrijf wordt gewerkt volgens strenge normen. Wij beschikken over diverse certificaten die kwaliteit en veiligheid garanderen. Ook voldoen wij aan alle gezondheids- en milieueisen.

ISO-9001:2015

Kwaliteitsmanagement

Ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de ISO-9001 norm.

Dat geeft onze opdrachtgevers de zekerheid, dat wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Onze producten voldoen aan de eisen, waaraan zij volgens de wet- en regelgeving moeten voldoen.

VCA

Veiligheid

VCA staat voor: Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers.

Wij gebruiken de checklist om veilig te kunnen werken en om het aantal bedrijfsongevallen te minimaliseren. Deze certificering garandeert u dat onze medewerkers vakmensen zijn, die weten hoe zij veilig kunnen werken.

 

Onderhoud NL

Vakkundigheid

Wij zijn lid van Koninklijke OnderhoudNL, de brancheorganisatie van schilder- en onderhoudsbedrijven.

OnderhoudNL heeft eigen branchekwaliteitslabels, zoals de AF-erkenning voor de particuliere markt. Dit label garandeert onze opdrachtgevers vakkundigheid, betrouwbaarheid, service en garantie.

Erkend leerbedrijf

Toekomstgericht

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers zelf op te leiden.

Zo leren onze stagiairs niet alleen de standaard vaardigheden van hun opleiding, maar raken ook direct vertrouwd met de specifieke kennis en werkwijze van ons bedrijf.

Milieu en maatschappij

Wij vinden “duurzaam ondernemen” heel belangrijk. De ISO-14001 norm (milieumanagement) houdt ons scherp en bewust. Het milieuzorgsysteem helpt ons om de milieurisico’s in onze bedrijfsvoering te beheersen en te verminderen.

Wij maken weloverwogen keuzes op het gebied van energiegebruik, vervoer en materialen. Dat gaat veel verder dan het gebruik van milieuvriendelijke verf en het plaatsen van isolatieglas. Wij nemen de zorgen van onze opdrachtgevers weg en werken uitsluitend samen met betrouwbare en duurzaam ondernemende partners. Bijvoorbeeld op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen en andere milieu- en energiebesparende maatregelen.

  • de systematische aanpak zorgt voor continue verbetering
  • de norm is onmisbaar bij duurzaam ondernemen
  • het is een algemeen erkend certificaat
  • het naleven van de wet- en regelgeving is geïntegreerd in het bedrijfsproces
  • het systeem biedt inzicht in de risico’s en geeft mogelijkheden om die te beheersen
  • het systeem geeft inzicht in de arbeidsprocessen. Dat kan besparingen opleveren
  • het certificaat laat duidelijk zien waar wij voor staan

Referenties