LOADING, PLEASE WAIT

Passie voor ambacht. De partner in schilderwerken en vastgoed onderhoud.Mensen die u vertrouwt het werk te doen.

dsfg

Redefining
Creative Excellence

Whether it's crafting a visually stunning brand identity, designing immersive digital experiences, or developing strategic marketing campaigns, we approach each project with meticulous attention to detail and an unwavering dedication to quality.

Whether it's crafting a visually stunning brand identity, designing immersive digital experiences, or developing strategic marketing campaigns, we approach each project with meticulous attention to detail and an unwavering dedication to quality.

 • Aanpak
 • Focus
 • Missie & Visie
 • Werkwijze

Bij Schildersbedrijf Van Kooten gaan schilderkunst en vastgoedonderhoud hand in hand. Met een brede expertise creëren we unieke oplossingen voor complexe projectuitdagingen. Onze flexibiliteit, focus en innovatie drijven ons om uw projectvisie te verwezenlijken, zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen.

Wij zijn uw vooruitstrevende partner in vastgoedonderhoud. Als Schildersbedrijf Van Kooten zijn we probleemoplossers met een scherp doel voor ogen. Als projectmanager en teamspeler streven we naar tijdige, budgetvriendelijke en visie-getrouwe projectoplevering. Onze rijke ervaring in communicatie en bouwomgeving garandeert hoogwaardige bouwpraktijken.

Veiligheid is onze basispijler. Bij Schildersbedrijf Van Kooten stellen we nooit de veiligheid van ons team op het spel. Ons streven is nul incidenten, wat blijkt uit ons toonaangevend laag aantal verloren werktijddagen in de sector.

Duurzaamheid gaat bij ons verder dan alleen bouwen. Onze holistische aanpak van maatschappelijk verantwoord ondernemen richt zich op partners, medewerkers, projecten, werkwijzen en omgevingen.

Kwaliteit staat centraal. We doorgronden projecten en proactief bedenken we oplossingen om verwachtingen te overtreffen. Onze operationele excellentie belichaamt tastbaar succes.

Flexibel, gefocust en innovatief: we zijn gefocust op het realiseren van uw projectvisie en bedrijfsdoelstellingen.

Onze benadering van duurzaamheid zorgt ervoor dat we op een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke manier handelen en dat we onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid voortdurend meten, evalueren en vergroten.

Partners
Samenwerken als klantgerichte leveranciers van oplossingen om altijd uitzonderlijke resultaten te leveren aan alle belanghebbenden

Mensen
Werknemers betrekken door opleiding, middelen en ondersteuning te bieden

Projecten
Betrokkenheid bij alle fasen van het leven van een project voor, tijdens en na de bouw

Praktijken
Verbetering van de bedrijfsvoering door meting, communicatie en integratie van duurzame bouwpraktijken

Ontdek de kracht van onze expertises

Van Kooten schilders vormt een veelzijdige partner voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren, en dit strekt zich uit tot gepland onderhoud, bouwkundige zorg en energie-efficiëntie. We omarmen zowel individuele projecten als langetermijninitiatieven, binnen en buiten, en voor zowel compacte als uitgebreide complexen. Met een basis in de RGS-methodologie streven we naar aanzienlijke besparingen op uw onderhoudskosten, vooral op de lange termijn.

Bij Van Kooten geloven we in samenwerking met tastbare resultaten als speerpunt. Dit levert aanzienlijke voordelen op voor u als opdrachtgever. Maar wat houdt resultaatgericht vastgoedonderhoud eigenlijk in?

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de sociale woningbouw begrijpen we dat uw beheerstrategie de kern vormt. Vanuit deze strategie bepaalt u uw functionele vereisten, inclusief de beoogde exploitatieduur en het gewenste kwaliteitsniveau voor het vastgoed. Willems sluit een prestatie- en resultaatgerichte overeenkomst met u af, waarbij we ervoor zorgen dat het eindresultaat volledig overeenkomt met wat we hebben afgesproken.

Expertises

Ontdek de kracht van onze expertises Van Kooten schilders vormt een veelzijdige partner voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren, en dit strekt zich uit tot gepland onderhoud, bouwkundige zorg en energie-efficiëntie. We omarmen zowel individuele projecten als langetermijninitiatieven, binnen en buiten, en voor zowel compacte als uitgebreide complexen. Met een basis in de RGS-methodologie streven we naar aanzienlijke besparingen op uw onderhoudskosten, vooral op de lange termijn. Bij Van Kooten geloven we in samenwerking met tastbare resultaten als speerpunt. Dit levert aanzienlijke voordelen op voor u als opdrachtgever. Maar wat houdt resultaatgericht vastgoedonderhoud eigenlijk in? Gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de sociale woningbouw begrijpen we dat uw beheerstrategie de kern vormt. Vanuit deze strategie bepaalt u uw functionele vereisten, inclusief de beoogde exploitatieduur en het gewenste kwaliteitsniveau voor het vastgoed. Willems sluit een prestatie- en resultaatgerichte overeenkomst met u af, waarbij we ervoor zorgen dat het eindresultaat volledig overeenkomt met wat we hebben afgesproken.

Voor de oprichting van ons bedrijf gaan we terug naar 1914.

Wijdverspreid over het land, met Ridderkerk als thuisbasis, bestrijken we een nationaal terrein. Geëvolueerd tot een vertrouwde kracht in volledig vastgoedonderhoud. Van Kooten Schilders pronkt met een geschiedenis van meer dan een eeuw, een verleden dat gewijd is aan het onderhouden van vastgoed. Onze diepgewortelde vakkennis en onwrikbare kwaliteitsnormen hebben geleid tot een loyale klantenbasis. In onze gelederen vindt u vaklieden die een eeuwenoud ambacht met passie uitoefenen. Ze vinden eer in het herstellen, verfijnen en behouden van dit vakmanschap.

1914

Onze kernwaarden zijn vanaf het begin bij ons geweest en ze hebben doordrongen van wie we zijn en hoe we te werk gaan. Ze zijn de richtlijnen voor de dagelijkse besluitvorming van elke medewerker en maken deel uit van ons DNA. De hulpmiddelen om het bedrijf tot leven te brengen.

Onze kernwaarden

 • Integriteit
  We komen onze beloften na: we zijn eerlijk, betrouwbaar en ethisch in al ons handelen.
 • Bevoegdheid
  We zijn onderzoeksgedreven: we geven betrouwbare informatie die onze klanten helpt de juiste beslissingen te nemen.
 • Kwaliteit
  Onze klanten zijn de drijvende kracht van ons bestaan; hen tevreden houden is de fundamentele reden van ons bestaan.
 • Teamwork
  Teamspelers met één doel voor ogen: uw project op tijd, binnen budget en volgens visie opleveren. vakmensen resultaatgericht, gemotiveerd en gepassioneerd.
 • Onmiddellijke levering
  We handelen snel en reageren op de behoeften van klanten en we voeren onze taken zonder vertraging uit.
 • Veelzijdigheid
  We zijn professioneel en passen ons aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten aan: we bieden uitzonderlijke diensten.

TOE AAN EEN VOLGENDE STAP?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan? Kijk dan hier onder naar onze laatste vacatures of bekijk onze vacaturepagina om al onze vacatures te bekijken.

leerbedrijf

ONTWIKKELING & OPLEIDING
Het bieden van continuïteit aan jou als medewerker, is een van de speerpunten in ons personeelsbeleid. Wij zorgen er voor dat je het hele jaar door goede perspectieven hebt. Jouw vakbekwaamheid houden we op topniveau door je een individueel opleidingsprogramma te bieden dat ervoor zorgt dat jij nog beter wordt in het werk dat je graag doet.

Voor wie werken wij?

 • Residentiële particulieren
  Voor particuliere opdrachtgevers verzorgen we zowel binnen- als buitenonderhoud. Dit omvat alles van standaard schilderwerk en houtrotreparatie tot behangen en stucwerk. Buitenschilderwerk dient vooral voor behoud, terwijl binnenschilderwerk voornamelijk gericht is op esthetiek. Met oog voor de laatste trends en duurzame producten, begrijpen we de kracht van kleur in een interieur. Onze vaardige professionals zijn bedreven in behangen en naadloze plaatsing van fotowanden. Als uw ramen aan vervanging toe zijn, zorgen onze glaszetters voor een nette uitvoering.
 • Woning corporaties / VvE
  Strategisch partnerschap voor woningcorporaties Van Koote begrijpt dat woningcorporaties zich inzetten voor betaalbare, goed onderhouden woningen met beheersbare kosten. We zijn uw meedenkende bondgenoot, gericht op strategische ondersteuning en vakkundig onderhoud van uw vastgoed. Het toenemende verlangen van corporaties naar volledig onderhoudsbeheer zien we als een kans voor langdurige samenwerking, gebouwd op vertrouwen. Naast het behouden van uw woningvoorraad streven we samen naar optimale verbeteringen en duurzaamheid. We hanteren de Resultaatgericht Samenwerken (RGS)-methodiek om in samenwerking met de keten de meest gunstige Total Cost of Ownership voor uw vastgoed te realiseren.
 • Commerciële Vastgoed
  Toekomstgericht vastgoedbeheer Wij begrijpen de wens van commerciële vastgoedeigenaren, beheerders en instellingen om hun eigendommen langdurig waardevol en functioneel te houden met minimale kosten. Van Kooten schilders biedt expertise in planning voor duurzaamheid, onderhoud en renovatie. Onze vakmensen voeren schilder- en bouwkundig onderhoud zorgvuldig uit. Door resultaatgerichte samenwerking leveren we afgesproken kwaliteit, minimaliseren we doorlooptijden en kosten, en verminderen we overlast voor bewoners of gebruikers. De uitstraling van zakelijke interieurs verschilt vaak van particuliere woningen. Wij hebben talloze bedrijven geadviseerd en passende interieurs verzorgd. We bieden zowel binnen- als buitenonderhoud, in samenwerking met interieurpartners die aansluiten op uw bedrijfsstijl. Van trappenhuis tot werkplaats, van entree tot kantoor.
 • Zorginstelling
  Schilder- en onderhoudswerk vereisen verschillende benaderingen, afhankelijk van de locatie, bijvoorbeeld een zorginstelling versus een school. We hebben geleerd dat communicatie en planning cruciaal zijn. Soms moeten we buiten gebruikelijke uren werken om kamers of afdelingen te schilderen - we passen ons aan waar nodig. Resultaatgerichte samenwerking stelt ons in staat afgesproken kwaliteit te leveren en tegelijk doorlooptijden, kosten en ongemak voor bewoners te minimaliseren. Via scenario's zorgen we voor optimaal vastgoedonderhoud, met geweldige resultaten die zowel vastgoed als bewoners ten goede komen.
 • Onderwijs
  In het onderwijs is een fijne leeromgeving essentieel. Scholen en universiteiten hebben behoefte aan een begripvolle onderhoudspartner. Samen creëren we een plan en bepalen we het resultaat. Door resultaatgerichte samenwerking met alle betrokkenen, realiseren we afgesproken kwaliteit, minimaliseren we doorlooptijden en kosten, en beperken we ongemak tot een minimum. Maar onderhoud, zowel buiten als binnen, heeft een extra uitdaging: lessen mogen geen hinder ondervinden. Onze werkzaamheden worden vaak uitgevoerd wanneer anderen vrij zijn. We kunnen ook per sectie werken, zodat leslokalen verschoven kunnen worden. Zo kunnen onderwijsinstellingen ononderbroken doorgaan met lesgeven, van basis- tot universiteitsstudenten. Wij zorgen voor vastgoed en een prettige leeromgeving.
 • Semi Overheid
  Samenwerken met Overheden en Instellingen Wij nemen graag plaats aan de tafel van gemeentes en andere (semi)overheidsorganisaties. Objecten van deze instellingen zijn vaak uniek en vragen om specifieke benaderingen. Wij behandelen een scala aan objecten, zoals molens, kerken, monumentale panden, gemeentehuizen en scholen. Deze markante gebouwen vragen om zorgvuldig onderhoud en een vooruitblik op de (meerjarige) toekomst. Een meerjarig onderhoudscontract is vaak ideaal. Wij inspecteren grondig en presenteren een solide plan. Duidelijkheid voor u en focus voor ons. Het overwinnen van uitdagingen zoals bereikbaarheid, materiaal en strakke planning schrikt ons niet af - we omarmen ze.